Cum alegem cizmele?

Lungi, scurte, cu blăniță sau poate cizmele de primăvară? - la alegere sunt o multime de modele. Importantă este alegerea modelului potrivit siluetei tale, astfel încât să sublinieze valorile  dar în același timp să ascundă micile imperfecțiuni.

Doamnele cu silueta mai voluptoasă și gambele pronunțate ar trebui să aleagă modelele simple, în tonuri pale. Dacă dorim un strop de  avangardă, alegem cizmele cu cusături sau în dungi (!) verticale. Alegerea ideală sunt modelele cu tocul stabil sau cizme cu toc cui. 

Doamnele cu gambele subțiri ar trebui să mizeze pe menținerea proporțiilor și modelarea picioarelor. Alegem cizmele cu inserții, sau textură matlasată. Deosebit de perfecte sunt și cele cu blăniță, care conferă forme și volum picioarelor slăbuțe.

Indiferent de tipul siluetei, alegând cizmele de damă, ne ghidăm și după mărimea cizmei. Doamnele care poartă marimea mai mare de 40, ar trebui să acorde atenție vârfului cizmelor - cele cu vărful rotund sau pătrat, micșorează optic piciorul.

Cizmele și ținuta

Luând în considerare aspectele de design, în timpul alegeri cizmelor de damă - fie cizmelor joase sau cizmelor cu toc, importantă este asortarea acestora cu restul ținutei. Doamnele scunde și voluptoase ar trebui să aleagă modelele de aceași culoare (închisă) ca și pantalonii.  O astfel de combinație supțiază optic silueta feminină. Femeile mai înalte și voluptose ar trebui să mizeze pe modelele mai deschise decât dresurile, sau fusta.

Toate doamnele cu silueta suplă, la o vestimentație uniformă în tonuri pale ar trebu să aleagă modelele cu toc mai înalt, iar la rochiille colorate, cizmele cu toc jos.

Cizmele de primăvară - alegerea ideală pentru orice vreme!

Așa cum se știe dintodeauna, luna martie este cameleonică, chiar dacă pare că vara este aproape, foarte des vremea ne poate surprinde. Cizmele de primăvară cu fețele cele mai înalte dintre toate cizme.  Astfel în afară de un look original ne protejează de ploaie sau frig și vânt puternic.

Modelele cizmelor de primăvară sunt realizate din materiale delicate și vaporoase, care protejează împotriva temperaturilor joase, dar nu supraîncălzesc în timpul vremii capricioase de primăvară.

Pentru orice perioadă și situație - cizmele de damă sunt alternativa excelentă pentru iubitoarele de modă, care apreciază confortul și comoditatea.