Contacteaza-ne

Contact info

Shoes Republic SRL

Registrul Comertului: J40/7498/2021, CIF: RO44175683

  • Str. Gherghitei Nr. 60, Bucuresti
  • Email
  • Telefon
    031 333 0 333 / 0740 280 280031 333 0 333 / 0740 280 280

Se accepta returul produselor in urmatoarele situatii:

Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste sau nu va place modelul, stati linistit(a) :) Nu Va panicati...Suntem aici pentru a va ajuta.

*pentru efectuarea schimbului Urmati Pasii:

Pasul 1: Plaseaza o comanda noua (cu produsul pe care il doresti in schimb) si scrie la Comentarii comanda ID-ul comenzii plasate anterior, codul si denumirea produsului pe care doresti sa il inlocuiesti.

Pasul 2: Coletul trebuie expediat in aceasi stare in care a fost proimit! Impachetaza intr-o punga sau o cutie produsul pe care doresti sa il returnezi, pentru a nu deteriora cutia Produsului in urma transportului.

Pasul 3: Noi vom trimite Produsul la schimb, Curierul se va prezenta la adresa ta cu noul colet continand marimea sau modelul ales , iar tu ii vei preda coletul (ambalat corespunzator) ce va contine produsul cu marimea/modelul nepotrivit. Vei achita si diferenta de pret si/sau taxa de transport pentru schimb tur/retur (30 de lei).

Pasul 4. Schimbul se efectueaza in limita Stocului disponibil, daca nu avem pe stoc cerinta dvs. vi se poate aloca un voucher cu contravaloarea produsului/produselor pentru a naviga pe site si efectua o noua comanda sau va putem restitui contravaloarea produsului/produselor intr-un cont Iban.

Pasul 5. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate exclusiv de catre dumneavoastra Tur/ Retur 30 de lei.

Pasul 6. Daca alegeti un produs mai mic ca pret, atunci diferenta o vom restitui in contul IBAN indicat de dvs. in Formular.

Pasul 7. Contactati un serviciu de curierat rapid fara Posta Romana (Nu Ridicam colete expediate prin posta Romana)

Pasul 8. PRODUSELE returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fie spalate.

Pasul 9. TREBUIE SA NE NOTIFICATI INTENTIA DUMNEAVOASTRA PRIN COMPLETAREA FORMULARULUI DE MA Sus (in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produsului).

IMPORTANT: Dupa completarea formularului, puteti proceda pentru trimiterea coletului catre noi, doar daca au trecut mai putin de 30 de zile calendaristice din momentul livrarii coletului.

ATENTIE! In cazul in care NU  veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus in lista blacklist a clientilor care nu ridica comanda, si NU veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul Bonucci.ro

Daca doriti restituirea banilor, parcurgeti obligatoriu pasii urmatori:

Pasul 1: Impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent si sigilat (lipit cu scotch) sau in cutia originala primita. Produsele deteriorate vor fi refuzate. PRODUSELE returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fie spalate.

Pasul 2: Coletul va fi expediat la urmatoarea adresa: Bonucci.ro

Str. Gherghitei Nr. 60, Sector 2, Bucuresti. cod postal: 022515 tel. 0740.280.280

Pasul 3: In colet, includeti  numele dvs. complet in clar, CNP-ul  si  IBAN-ul in care se va face plata. Daca nu aveti cont IBAN, puteti folosi contul altei persoane dar va trebui sa includeti in colet si o cerere semnata prin care va dati acordul ca banii sa fie restituiti in contul respectiv

Pasul 4: Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia returului (Nu Lucram Cu CASH nu putem efectua plati CASH)

Pasul 5: Contactati un serviciu de curierat rapid ( NU ridicam colete trimise prin posta Romana). 

Pasul 6: NU TRIMITETI COLETUL CU RAMBURS sau cu plata transportului la noi. Nu putem face plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar.

IMPORTANT: Dupa completarea formularului, "Retur produse" din aceasta pagina: CLICK AICI pentru a completa formularul puteti proceda pentru trimiterea coletului catre noi, doar daca au trecut mai putin de 30 de zile calendaristice din momentul livrarii coletului

Shoes Republic SRL

Str. Gherghitei, Nr. 60, Sector 2, Bucuresti

Telefon contact: 031 333 0 333 / 0740 280 280

Email: office@bonucci.ro

Program relatii cu clientii: L-V 10:00-17:00