Contacteaza-ne

Contact info

Shoes Republic SRL

Registrul Comertului: J40/7498/2021, CIF: RO44175683

  • Bulevardul Voluntari Nr. 86 Smart Expo D10, Voluntari, Ilfov
  • Email
  • Telefon
    031 333 0 333 / 0740 280 280031 333 0 333 / 0740 280 280

Se accepta returul produselor in urmatoarele situatii:

Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste sau nu va place modelul, stati linistit(a) :) Nu Va panicati...Suntem aici pentru a va ajuta.

*pentru efectuarea schimbului Urmati Pasii:

Pasul 1: Plaseaza o comanda noua (cu produsul pe care il doresti in schimb) si scrie la Comentarii comanda ID-ul comenzii plasate anterior, codul si denumirea produsului pe care doresti sa il inlocuiesti.

Pasul 2: Coletul trebuie expediat in aceasi stare in care a fost proimit! Impachetaza intr-o punga sau o cutie produsul pe care doresti sa il returnezi, pentru a nu deteriora cutia Produsului in urma transportului.

Pasul 3: Noi vom trimite produsul la schimb, Curierul se va prezenta la adresa ta cu noul colet continand marimea sau modelul ales , iar tu ii vei preda coletul (ambalat corespunzator) ce va contine produsul cu marimea/modelul nepotrivit. Vei achita si diferenta de pret si/sau taxa de transport pentru schimb tur/retur (30 de lei).

Pasul 4. Schimbul se efectueaza in limita Stocului disponibil, daca nu avem pe stoc cerinta dvs. vi se poate aloca un voucher cu contravaloarea produsului/produselor pentru a naviga pe site si efectua o noua comanda sau va putem restitui contravaloarea produsului/produselor intr-un cont Iban.

Pasul 5. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate exclusiv de catre dumneavoastra Tur/ Retur 30 de lei.

Pasul 6. Daca alegeti un produs mai mic ca pret, atunci diferenta o vom restitui in contul IBAN indicat de dvs. in Formular.

Pasul 7. Contactati un serviciu de curierat rapid fara Posta Romana (Nu Ridicam colete expediate prin Posta Romana)

Pasul 8. PRODUSELE returnate trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie fortate la proba (cu cusaturi rarite sau descusute), sa nu fie spalate.

IMPORTANT: Puteti proceda pentru trimiterea coletului catre noi, doar daca au trecut mai putin de 14 de zile calendaristice din momentul livrarii coletului.

ATENTIE! In cazul in care NU  veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus in lista blacklist a clientilor care nu ridica comanda, si NU veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul Bonucci.ro

Daca doriti restituirea banilor, parcurgeti obligatoriu pasii urmatori:

Va punem la dispozitie doua modalitați de expediere a coletului:

  • Ne puteți solicita sa trimitem noi curierul pentru ridicarea coletului. Suma de 25 de lei (taxa de curier) va fi suportata de către dvs. si va fi oprita din suma pe care o vom storna catre contul mentionat de dvs.
  • Puteti alege circe firma de curierat suportand costul transportului (achitand taxa de expediere colet) Produsele se vor returna la adresa punctului nostru de lucru Si Va trebuii Sa completați datele de livrare corespunzator sa ajunga comanda la Noi

La destinatar :Bonucci.ro
Adresa de livrare: Bulevardul Voluntari nr. 86 Smart Expo D10,
Oras Voluntari. Judetul: Ilfov.
Cod postal: 077190
Nr. Contact: 0740.280.280


In colet, includeti numele dvs. complet in clar, si IBAN-ul in care se va face plata. Daca nu aveti cont IBAN, puteți folosi contul altei persoane dar va trebui sa includeți in colet si o cerere semnata prin care va dati acordul ca banii sa fie restituiti in contul respectiv. Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen maxim de 14 zile Calendaristice de la receptia returului (Nu Lucram Cu CASH).


Important:

Va rugam, sa NU returnați coletele prin Posta Romana. (Coletele Trimise Prin Posta Romana Nu Vor Fi Ridicate). Produsul trebuie returnat in ambalajul original (cutia Originala in care s-a primit produsul) si impachetat intr-o coala, folie de plastic sau punga. In cazul in care deteriorati cutia prin lipirea directa a awb-ului, sau trimiteti produsul fara cutia lui originala sau trimiteti produsul ambalat in orice altceva decat ambalajul original in care a venit se va percepe o taxa de 20 de lei.

NU TRIMITETI COLETUL CU RAMBURS sau cu plata transportului la noi. Nu putem face plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar. Coletul trimis cu Ramburs sau cu plata Transportului la noi va fi Refuzat. Iar veti plati dvs. Curierul si pentru returnarea coletului catre. Dvs.

Cheltuielile de transport pentru Returnarea produselor vor fi suportate exclusiv de catre dumneavoastra Fie Ca trimitem noi curierul dupa Colet fie Trimise de catre Dvs.


IMPORTANT!!!

Nu se pot restitui banii prin curier sau Posta Romana Banii se restituie doar prin Cont Bancar.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

* ambalajul deteriorat sau lipsa acestuia.
* urme de purtare/ produse deteriorate.
* trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).

Motive pentru refuzarea de plata contravaloarea coletelor returnate:

mentionam faptul ca toate coletele primite retur se verifica manual, in fata camerelor de luat vederi. In cazul in care produsele sunt neconforme (produse purtate, alte produse in cutii) ne rezervam dreptul de a refuza plata banilor.

Asigurati-va ca va încadrati in termenul de Retur 14 zile calendaristice de la receptia coletului.

Shoes Republic SRL

Bulevardul Voluntari, Nr. 86, Smart Expo D10, Oras Voluntari, Judetul Ilfov, Cod postal 077190

Telefon contact: 031 333 0 333 / 0740 280 280

Email: office@bonucci.ro

Program relatii cu clientii: L-V 10:00-17:00