Ce model de ghete scurte ți se potrivește?

O pereche de ghete scurte reprezintă adesea o variantă perfectă pentru a obține un super look. Atunci când ești în căutarea perechii potrivite de ghete scurte de damă este important să ții cont de stilul tău vestimentar, dar și de contextul în care dorești să le porți. Dacă ești o persoană activă și ai mereu câte ceva de rezolvat, poate că ar fi ideal să optezi pentru încălțăminte comodă, fără toc sau cu unul mic. În schimb, dacă îți place să atragi atenția asupra ta cu fiecare pas pe care îl faci sau pur și simplu vrei să dai o notă mai elegantă ținutei tale, o pereche de ghete scurte damă cu un toc mai înalt e ceea ce ți se potrivește.

Cum alegi ghetele scurte de damă, în funcție de anotimp și vreme?

 Vremea de afară mai joacă feste uneori, dar ghetele scurte de damă te pot ajuta să arăți bine în orice context. Optează pentru niște ghete scurte de damă în culori deschise, atunci când soarele strălucește cu putere, și pentru unele în nuanțe pământii sau gri, în momentul în care norii își fac apariția pe cer. Dacă preferi totuși să te îmbraci în funcție de starea ta de spirit și indiferent de vreme, pe Bonucci.ro ai de unde alege exact ce crezi că ți se potrivește mai bine.

Cum să asortezi ghetele scurte cu toc în funcție de ocazie?


Fie că ai o întâlnire importantă la birou sau vrei să ieși în oraș, ghetele scurte cu toc te vor pune în valoare și te vor ajuta să pășești în mod armonios. Alege o pereche maro de ghete scurte de damă, pe care să le asortezi cu niște pantaloni sau o fustă din denim și niște încălțări negre cu toc, alături de o jachetă din piele, pentru un look mai rebel.