Noua selectie de ghete sport imblanite pentru toamna si iarna, adevarate accesorii declarative

Cine a spus ca iarna nu poti fi stylish? Noi nu, cu siguranta! Mai ales pentru ca ti-am pregatit cateva modalitati de a arata super cool in sezonul rece cu noi ghete sport imblanite pentru dama in garderoba. Si cand spunem must-have, crede-ne pe cuvant!

Ce spui daca infrunti sezonul de toamna si iarna purtand ghete cu sireturi  in combinatie cu o rochie si un cardigan super cosy si confortabil? Lasa-ti peste umeri puloverul dintr-un material fin pentru un strop de rafinament. Daca ai o intalnire si vrei sa impresionezi, dar si sa mentii un aer relaxat, incearca look-ul.

Cum iti alegi ghetele sport imblanite de damă, în funcție de anotimp și vreme?

 Vremea de afară mai joacă feste uneori, dar ghetele sport imblanite de damă te pot ajuta să arăți bine în orice context. Optează pentru niște ghete sport de damă imblanite în culori deschise, atunci când soarele strălucește cu putere, și pentru unele în nuanțe pământii sau gri, în momentul în care norii își fac apariția pe cer. Dacă preferi totuși să te îmbraci în funcție de starea ta de spirit și indiferent de vreme, pe Bonucci.ro ai de unde alege exact ce crezi că ți se potrivește mai bine.