Conditii Promotia 1+1 Gratis

Promotia "1+1 Gratis"

Toate produsele afisate in categoria 1+1 Gratis, din paginaย https://www.bonucci.ro/1-1-gratis beneficiaza de reduceri speciale, dupa cum urmeaza:

1) Comandati oricare 2 produse din oferta 1+1 GRATIS si veti avea de achitat doar unul singur, cel cu pretul mai mare.

2) Daca comandati 3 produse din aceasta categorie, veti obtine reducere 100% doar la unul din cele 3 produse, la cel cu pretul cel mai mic.

3) Daca comandati 4 produse din aceasta categorie, veti obtine reducere 100% la doar 2 produse, la cele cu pretul cel mai mic.

4) Daca comandati un numar par de produse, atunci veti obtine reducere 100% la jumatate din acele produse, insa doar la cele cu pretul cel mai mic.

5) Daca comandati un numar impar de produse, atunci veti obtine reducere 100% doar la jumatate din totalul de produse cu numar par din comanda respectiva, insa doar la cele cu pretul cel mai mic.

6) Reducerile se aplica doar pentru produsele din categoria 1+1 Gratis. Daca aveti in cos si alte produse care nu se afla in aceasta categorie, ele nu vor beneficia de reducerea respectiva, care se aplica doar produselor care sunt afisate in pagina 1+1 Gratis.


Conditiile de RETUR pentru produsele din Oferta "1+1 Gratis" 1)

Optiunea "vreau voucher":

a) Daca ati comandat 2 produse din oferta 1+1 GRATIS si doriti sa returnati doar unul din ele pentru a primi ulterior voucher, atunci este necesar sa returnati ambele produse si ulterior veti primi sub forma unui cod voucher, valoarea totala a acelor produse (exceptand valoarea transportului de 20 Lei) insa implicit veti achita direct curierului valoarea transportului (retur) catre noi, avand valoarea pe care o percepe firma de curierat respectiva.

b) Daca ati comandat 3 produse din oferta 1+1 GRATIS si doriti sa returnati doar unul din ele pentru a primi ulterior voucher , atunci se aplica aceleasi conditii ca si in cazul a) descris mai sus. Practic va fi nevoie sa returnati toate cele 3 produse.

c) Daca ati comandat X (nu conteaza numarul) produse din oferta 1+1 GRATIS si doriti sa returnati doar unul din ele pentru a primi ulterior voucher, atunci va fi nevoie sa le returnati pe toate.


Optiunea "vreau banii inapoi":

In Acest Caz trebuie sa Restituiti produsele primite de la noi si veti primiย  contravaloarea platita pentru produse, va fi returnata in contul IBAN transmis in cererea de retur.