Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste sau nu va place modelul, stati linistit(a) :) Nu Va panicati Se poate Remedia. insa, Va anuntam Taxele de transport pentru schimb sunt suportate Exclusiv de Catre dvs. în valoare de 25 lei (Reprezinta Serviciul curierului tur retur)


* pentru efectuarea schimbului Urmati Pasii:

Va rugam sa urmati pasii de mai jos:

 PASUL 1:  Plasati o comanda noua (cu produsul pe care il doriti in schimb) si scrieti la Observatii comanda ID-ul comenzii plasate anterior, codul si denumirea produsului pe care doriti sa il inlocuiti si motivul schimbului:

 PASUL 2: Impachetati intr-o coala, folie de plastic sau punga produsul pe care doriti sa il returnati, pentru a nu deteriora cutia in urma transportului.Atentie Produsul trebuie returnat in ambalajul original (cutia Originala in care sa primit produsul) si impachetat intr-o coala, folie de plastic sau punga. 

 PASUL 3: Noi vom trimite produsul la schimb prin firma de curierat SameDay in termen de 1-3 zile de la receptionarea comenzii de schimbare produs.

 In ziua livrarii veti primi un sms de instintare din partea firmei Sameday. Curierul se va prezenta la adresa Dvs. cu noul colet continand marimea sau modelul ales , iar Dvs. ii veti preda coletul (ambalat corespunzator) ce va contine produsul/Produsele cu marimea/modelul nepotrivit. Veti achita si diferenta de pret si/sau taxa de transport daca este cazul.

 

Important!!!

 Daca pretul produsului pe care il doriti in schimb este mai mare, veti plati diferenta de bani ramburs, cand va ajunge curierul cu produsul la schimb.

 Daca pretul produsului este mai mic, atunci Va vom returna suma sub forma de:

 Voucher transmis pe mail, pe care il puteti folosi intr-o comanda viitoare.

Sau va viram diferenta intr-un cont bancar. Va rugam cand plasati comanda cu produsul la schimb, in rubrica de observatii sa notati (numele titularului de cont si contul IBAN).

 Aveti la dispozitie 14 zile din momentul primirii coletului in care puteti sa schimbati produsul/produsele.

Important! Cupoanele de reducere nu se aplica comenzilor de schimb.


 SC SHOES REPUBLIC SRL  (www.bonucci.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare Pentru schimbul de produse: 

  • Sameday Schimb de model/culoare  25 lei in toata tara (Reprezinta Taxa de curier tur retur)