Schimbare Produse

Vreau schimb cu acelasi produs, dar alta marime Sau un Alt Produs.

  Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste sau nu va place modelul, stati linistit(a) :) Nu Va panicati...Suntem aici pentru a va ajuta.

  * pentru efectuarea schimbului Urmati Pasii:

  Pasul 1: Plaseaza o comanda noua (cu produsul pe care il doresti in schimb) si scrie la Comentarii comanda ID-ul comenzii plasate anterior, codul si denumirea produsului pe care doresti sa il inlocuiesti..

  Pasul 2: Coletul trebuie expediat in aceasi stare in care a fost primit! Impachetaza intr-o punga sau o cutie produsul pe care doresti sa il returnezi, pentru a nu deteriora cutia Produsului in urma transportului.

  Pasul 3: Noi vom trimite Produsul la schimb, Curierul se va prezenta la adresa ta cu noul colet continand marimea sau modelul ales , iar tu ii vei preda coletul (ambalat corespunzator) ce va contine produsul cu marimea/modelul nepotrivit. Vei achita si diferenta de pret si/sau taxa de transport pentru schimb tur/retur (30 de lei).

  Pasul 4. Schimbul se efectueaza in limita Stocului disponibil, daca nu avem pe stoc cerinta dvs. vi se poate aloca un voucher cu contravaloarea produsului/produselor pentru a naviga pe site si efectua o noua comanda sau va putem restitui contravaloarea produsului/produselor intr-un cont Iban.

  Pasul 5. Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate exclusiv de catre dumneavoastra Tur/ Retur 30 de lei.

  Pasul 6. Daca alegeti un produs mai mic ca pret, atunci diferenta o vom restitui in contul IBAN indicat de dvs. in Formular.

  IMPORTANT: Schimbul se poate Efectua doar daca au trecut mai putin de 100 de zile calendaristice din momentul livrarii coletului.

   ATENTIE! In cazul in care NU veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus in lista blacklist a clientilor care nu ridica comanda, si NU veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul Bonucci.ro