TERMENI SI CONDITII

Acest regulament se aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre

SHOES REPUBLIC SRL prin intermediul acestui site web.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce se regasesc mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile companiei SHOES REPUBLIC SRL va rugam nu accesati acest site.

SHOES REPUBLIC SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ulterioare acestui contract, fara a notifica in prealabil partile.

1. Definitii
In interesul prezentului regulament, urmatorii termeni se definesc astfel:

beneficiar = persoane fizice sau juridice ce plaseaza o comanda pe acest site web;
• furnizor = compania SHOES REPUBLIC SRL, cu sediul in STR. SG. MAJ. SIMION BUSUIOC NR. 118, Sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/7498/2021.. denumit in continuare bonucci.ro
• produse  = bunuri care urmeaza a fi livrate de furnizor catre beneficiar ca urmare a contractului incheiat;
• comanda = o forma electronica de comunicare intre beneficiar si furnizor, prin care furnizorul isi da acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord sa achite contravaloarea produselor comandate;
• contract = o comanda confirmata si validata de catre furnizor.

2. Drepturi de autor
Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui site web apartin in totalitate companiei SHOES REPUBLIC SRL si nu se pot copia sau folosi fara acordul scris al proprietarului.

Persoanele care acceseaza acest site web au dreptul de a vizualiza intregul continut si sa insereze link-uri catre acest site web pe alte site-uri cu caracter comercial sau publicitar.

bonucci.ro isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii care au un comportament inadecvat sau limbaj necivilizat si agresiv.

3. Confidentialitatea datelor
bonucci.ro garanteaza pentru protectia si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale conform Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, dreptul de a inceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrarii lor si dreptul de a va adresa justitiei. Va puteti exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise, semnata si datata, la punctul de lucru bonucci.ro

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul acestui site web sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul bonucci.ro va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

Datele dumneavoastra personale sunt colectate, in maxima siguranta, numai in scopul de a va inregistra si livra comenzile efectuate. bonucci.ro recomanda tuturor parintilor si tutorilor legali sa informeze minorii, intr-un mod cat mai corect si adecvat, cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal, in momentul utilizarii site-ului.

4. Comanda
Plasarea comenzii de catre beneficiar aduce dupa sine acceptarea termenilor si conditiilor impuse de bonucci.ro

Se considera finalizata comanda in momentul in care beneficiarul o confirma telefonic furnizorului. Comanda nu se livreaza niciodata daca beneficiarul nu o confirma in prealabil. Prezentul contract intra in vigoare la confirmarea telefonica a comenzii de catre unul din operatorii bonucci.ro

5. Modalitati de plata
bonucci.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de a plati produsele comandate:

1. Ramburs, prin plata numerar catre curier la livrarea coletului.

 1. Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) active din punct de vedere plata online.

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Avantajele acestei metode de plata:

 • siguranta
 • comoditate si usurinta in procesul de comanda
 • puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet
 • nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, bonucci.ro foloseste platforma securizata Europayment Services – Euplatesc.ro Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Euplatesc.ro . bonucci.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Etape in plata cu card-ul

Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati pe site la metoda de plata - Plata online cu card bancar, si sa apasati Finalizeaza comanda. Veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formular numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2). Apoi apasati 'Pasul urmator'.

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatroului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

 

 1. Garantia produselor

Shoes Republic srl implicit www.Bonucci.ro ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind emise in mod automat odata cu factura fiscala.

-Garantia Comerciala Bonucci.ro se trimite automat pe adresa de mail furnizata de catre client in mod automat daca clientul trece in mod eronat adresa de mail nu va primi certificaul de garantie si avem rugamintea in acest caz sa ne contactati telefonic, prim e-mail sau whatsapp sa va transmitem certirifacatul.

conditiile de garantie sunt in conformitate cu legea 449/2003 si o.g. 21/1992. la solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie. in cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Prin garanţia oferită nu se aduce atingere drepturilor consumatorilor prevăzute de Legea nr. 449/2003 şi OG nr. 21/1992.

Condiţii şi norme de garanţie:

 1. a. Constatarea deficienţelor, a naturii şi cauzelor acestora se face de reprezentantul vânzătorului, in fata camerelor de luat vederi de la punctul de lucru de unde a fost Expediat produsul.

Remedierea deficienţelor constatate, înlocuirea produselor pentru care repararea acestora nu este posibilă, respectiv restituirea contravalorii produselor achiziţionate Doar în situaţia în care măsurile de reparare sau înlocuire nu sunt posibile (în ordinea menţionată) se efectuează de către unitatea vânzătoare. 

 1. b.   Garanţia îşi pierde valabilitatea în caz de:

 - folosirea/utilizarea/instalarea incorectă/defectuoasă/neconformă cu instrucţiunile de folosire/utilizare/întreţinere livrate împreună cu produsul;

 - folosire abuzivă - se consideră folosire abuzivă şi schimbarea destinaţiei produsului

 - în cazul intervenţiilor neautorizate;

 - pierderea sau deteriorarea certificatului de garanţie.

 1. c. La solicitarea remedierilor produsului în termenul de garanţie se prezintă:

 - certificatul de garanţie (primit pe mail, whatsapp, sau impreuna cu coletul)

 - bon de casă fiscal (Bonul primit de la curierul care va adus coletul), factura fiscală primita pe e-mail în copie.

Pierderea certificatului de garanţie şi documentelor de achiziţie generează pierderea garanţiei.

 1. d. La solicitarea acordării garanţiei, produsul trebuie sa fie prezentat împreună cu toate accesoriile acestuia şi, în măsura în care este posibil, în ambalajul original (fără a fi o condiţie obligatorie).

Remedierea deficienţelor conform certificatului de garanţie şi legislaţiei în vigoare se realizează în termen de 14 zile de la constatarea acestora de către reprezentantul vânzătorului.

Garanţia se asigură în conformitate Legea nr. 499/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările şi completările ulterioare, şi Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, cu modificările şi completările ulterioare.

 


 1. Garantia preturilor
  La Produsele comercializate pe acest site web Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii.
  Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila, insa ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii dumneavoastra sa nu se modifice dupa confirmarea acesteia telefonic de operatorii nostri.

  8.1 Livrarea comenzilor
  Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid, la adresa de livrare completata la plasarea comenzii.

  In cazul in care beneficiarul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, curierul va reveni de doua ori in incercarea de a contacta beneficiarul. In conditia in care dupa cele doua incercari beneficiarul nu a fost gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.

  In cazul in care la livrare coletul prezinta urme de deteriorare sau ambalajul este desfacut va rugam sa refuzati comanda si sa luati legatura cu departamentul de relatii cu clientii trimitand un e-mail catre adresa contact@bonucci.ro

In cazul in care produsul nu se afla in stocul nostru sau prezinta defecte de fabricatie va vom anunta telefonic sau pe email.

 

8.2 Costul transportului
Costul transportului este 20 lei  oriunde in Romania.

 
8.3 Timpul de livrare
Comanda dumneavoastra va fi procesata si livrata in cel mai scurt timp posibil. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, in cazul in care pe site sunt inregistrate foarte multe comenzi, sau de Sarbatori, Black Friday ne rezervam dreptul de a mari perioada maxima de livrare cu 1-4 zile lucratoare.

8.4 Programul de livrare
Livrarile se fac de Luni-Vineri in intervalul orar 09:00-17:00. Inainte de efectuarea livrarii veti fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare. 

Daca in acest timp nu sunteti la adresa de livrare, puteti cere ca livrarea sa se faca la o alta adresa sau sa specificati un interval orar in care sunteti la adresa la care ati cerut livrarea la plasarea comenzii.

 

9.1 SCHIMBAREA PRODUSELOR

Daca ati cumparat de la noi si marimea nu se potriveste sau nu va place modelul, stati linistit(a) :) Nu Va panicati Se poate Remedia. insa, te anuntam Taxele de transport pentru schimb sunt suportate Exclusiv de tine în valoare de 30 lei (Reprezinta Serviciul curierului tur retur)

 

* pentru efectuarea schimbului Urmati Pasii:

Va rugam sa urmati pasii de mai jos:

 PASUL 1:  Plaseaza o comanda noua (cu produsul pe care il doresti in schimb) si scrie la Observatii comanda ID-ul comenzii plasate anterior, codul si denumirea produsului pe care doresti sa il inlocuiesti si motivul schimbului:

 PASUL 2: Impachetaza intr-o coala, folie de plastic sau  punga produsul pe care doresti sa il returnezi, pentru a nu deteriora cutia in urma transportului.Atentie Produsul trebuie returnat in ambalajul original (cutia Originala in care sa primit produsul) si impachetat intr-o coala, folie de plastic sau punga. In cazul in care deteriorezi cutia prin lipirea directa a awb-ului, sau trimiti produsul fara cutia lui originala sau trimiti produsul ambalat in orice altceva decat amabalajul original in care a venit se va percepe o taxa de 20 lei.

 PASUL 3: Noi vom trimite produsul la schimb prin curier rapid in termen de 1-3 zile de la receptionarea comenzii de schimbare produs.

 In ziua livrarii vei primi un sms de instintare din partea firmei de curierat. Curierul se va prezenta la adresa ta cu noul colet continand marimea sau modelul ales , iar tu ii vei preda coletul (ambalat corespunzator) ce va contine produsul/Produsele cu marimea/modelul nepotrivit. Vei achita si diferenta de pret si/sau taxa de transport daca este cazul.

 

Important!!!

 Daca pretul produsului pe care il doresti in schimb este mai mare, vei plati diferenta de bani ramburs, cand va ajunge curierul cu produsul la schimb.

 Daca pretul produsului este mai mic, atunci iti vom returna suma sub forma de:

 Voucher transmis pe mail, pe care il poti folosi intr-o comanda viitoare.

Sau iti viram diferenta intr-un cont bancar. Te rugam cand plasezi comanda cu produsul la schimb, in rubrica de observatii sa notezi (numele titularului de cont si contul IBAN).

 Ai la dispozitie 14 zile din momentul primirii coletului in care poti sa schimbi produsul/produsele.

Important! Cupoanele de reducere nu se aplica comenzilor de schimb.

 

 SC SHOES REPUBLIC SRL  (www.bonucci.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare Pentru schimbul de produse: 

 • Curier Rapid Schimb de model/culoare  30 lei in toata tara (Reprezinta Taxa de curier tur retur)

9.2 Returnarea produselor

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra.

Conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  "Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele, consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile". Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: contact@bonucci.ro In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor" .

SC Shoes Republic SRL. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza  Cererii de retur completata de catre client. notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului.  Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original. 

Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

Produsele se vor returna la adresa punctului nostru de lucru Si Va trebuii Sa sa completati datele de livrare corespunzator sa ajunga comanda la noi 

La destinatar: Bonucci.ro

Adresa de livrare: Bulevardul Voluntari nr. 86 Smart Expo D10, oras Voluntari. Judetul: Ilfov. cod postal: 077190

Nr. contact: 0740.280.280

In cererea de Retur de pe site-ul nostru, includeti  numele dvs. complet in clar,  si  IBAN-ul in care se va face plata. Daca nu aveti cont IBAN, puteti folosi contul altei persoane dar va trebui sa includeti in colet si o cerere semnata prin care va dati acordul ca banii sa fie restituiti in contul respectiv

*Atentie in cazul in care comandați mai multe produse (in valoare de minim 249 lei) si beneficiați de transport gratuit la comanda initiala, si ulterior doriti banii înapoi la returul unor sau mai multor produse. Se va opri taxa de curier initiala de 20 lei din suma care urmeaza a fi returnata in contul Iban.

Restituirea banilor se face doar prin virament intr-un cont bancar, in termen de maxim 14 zile Calendaristice de la receptia returului (Nu Lucram Cu CASH nu putem efectua plati CASH)

Important: 

Iti punem la dispozitie doua modalitati de expediere a coletului :

 • Poți selecta in formularul de retur opțiunea (Comerciant) Ne poti solicita sa trimitem noi curierul pentru ridicarea coletului. Suma de 25 lei (taxa de curier) va fi scazuta din suma totala care trebuie returnata.
 • Poti selecta in formularul de retur opțiunea (Client) si poți alege oirce  firma de curierat suportand costul transportului (achitand taxa de expediere colet)

Atenție

*Daca ai solicitat Prin formularul de retur La ridicare colet  Optiunea Comerciant apoi te ai razgandit si ai ales sa trimiti tu curierul iti vom opri suma de 25 lei din Suma pe care urmeaza sa o primesti in contul iban deoarece noi am fost taxati deja de catre curier pentru acest serviciu.

Te rugam, sa NU returnezi coletele prin Posta Romana. (Coletele Trimise Prin Posta Romana Nu Vor Fi Ridicate).

Produsul trebuie returnat in ambalajul original (cutia Originala in care sa primit produsul) si impachetat intr-o coala, folie de plastic sau punga. In cazul in care deteriorezi cutia prin lipirea directa a awb-ului, sau trimiti produsul fara cutia lui originala sau trimiti produsul ambalat in orice altceva decat amabalajul original in care a venit se va percepe o taxa de 20 lei.

 

NU TRIMITETI COLETUL CU RAMBURS sau cu plata transportului la noi. Nu putem face plati CASH catre clienti, plata se va face doar in cont bancar.

Cheltuielile de transport pentru Returnarea produselor vor fi suportate exclusiv de catre dumneavoastra Fie Ca trimtem noi curier dupa Colet fie Trimise de catre Dvs.

 

IMPORTANT!!! 

 • Clientul este obligat să returneze Produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, nepurtate (cu exceptia probării), curate (fără însă să fi fost curățate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, cu etichetele intacte și în ambalajul în care au fost primite. În cazul în care au fost livrate seturi de Produse, trebuie returnat întregul set așa cum a fost livrat. În cazul în care la livrare s-a primit și un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice Produs trebuie returnat cu toate accesoriile acestuia, care să fie în stare corespunzătoare, întocmai ca Produsul.

 

 • Nu se pot restitui banii prin curier sau Poșta Română Banii se restituie doar prin Cont Bancar.

Motive pentru refuzarea coletelor returnate:

* ambalajul deteriorat sau lipsa acestuia.

* urme de purtare/ produse deteriorate;

* trimiterea coletelor cu ramburs (taxe de transport sau valoarea produsului primit).

Motive pentru refuzarea de plata contravaloarea coletelor returnate:

*Mentionam faptul ca toate coletele primite retur se verifica manual, in fata camerelor de luat vederi. In cazul in care produsele sunt neconforme (produse purtate, alte produse in cutii) ne rezervam dreptul de a refuza plata banilor.

 


9.3 Restituire bani

In urma cererii de retur, a primirii coletului returnat si a indeplinirii conditiilor de retur bonucci.ro va returna  in contul IBAN furnizat la trimiterea cererii de retur, valoare integrala a produselor returnate.

O.U. 34/2014, art. 13 (1) "Profesionistul ramburseaza toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, in conformitate cu art. 11."

O.U. 34/2014, art. 14 (2) "Consumatorul suporta doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu exceptia cazului in care profesionistul accepta sa suporte acele costuri sa in care profesionistul nu a informat consumatorul ca aceste costuri trebuie suportate de catre consumator.

 

9.4 Ghidul de marimi

Ghidul de marimi afisat pe paginile magazinului online Bonucci.ro este oferit de producatori si este cu titlu informativ pentru a evita un posibil schimb de marime Care este platit in exclusivitate de catre client si anume 30 lei ne puteti contacta prin mail contact@bonucci.ro sau tel: 0740.280.280 iar colegii nostrii va pot oferi in detaliu dimensiunea in cm la modelul si marimea dorita de dvs. gasiti pe pagina oricarui produs si metoda de masurare corecta a dimensiunea piciorului in cm. in caz contrar daca comandati o marime si nu vi se potriveste aveti posibilitatea de schimb in termenul de 14 zile calendaristice de la primirea coletului achitand taxa de 30 de lei.


 1. Reclamatii
  Pentru orice tip de reclamatii, sugestii, nemultumiri sau intrebari bonucci.ro  va recomanda sa ne contactati la adresa de e-mail reclamatii@bonucci.ro .

  11. Forta majora
  Compania Shoes Republic SRL respectiv bonucci.ro nu poate fi considerata raspunzatoare pentru expedieri intarziate in cazurile:
  • cazul fortuit: blocaje rutiere, surpari de teren in apropierea soselei, caderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot aparea in modul de transport, etc.;
  • cauze naturale: furtuni, incendii, inundatii, zapada sau inghet, etc.;
  • cauze umane: razboaie, starea de asediu, greve, revolutii, etc..

  12. Limitarea responsabilitatii
  Compania bonucci.ro nu este raspunzatoare pentru acuratetea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greselile, neindeplinirile, intarzierile sau intreruperile fluxului de date indiferent de motiv.

  Compania bonucci.ro nu este raspunzatoare pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastra sau virusi care ar putea sa va infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a descarcarii vreunui continut, accesarii sau utilizarii acestui site web.

  Compania bonucci.ro nu este raspunzatoare pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate ca urmare a folosirii, sau a incapacitatii de folosire, a informatiilor prezente pe acest site web, chiar daca compania a fost prevenita in legatura cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.

  13. Jurisdictie
  Legea aplicabila este legea romana. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau incetarea prezentilor Termeni si Conditii se vor rezolva pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor (beneficiar si furnizor). In cazul imposibilitatii unei intelegeri intre parti, solutionarea litigiului revine instantelor de judecata romane.

 

 1. Copyright - Proprietate intelectuală

Întreg conținut al website-ului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a Bonucci.ro

Utilizatorului/Clientului nu îi este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al website-ului în orice material al Utilizatorului/Clientului sau al unui terț, în alt scop decât cel de a încheia/executa un Contract pentru Produse și a se informa despre Produsele comercializate pe website, fără a exista un acord scris prealabil al Bonucci.ro în acest sens.

În cazul în care Utilizatorul/Clientul transmite/transferă proprietarului magazinului online orice informație sau conținut (inclusiv logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligație pentru Bonucci.ro, cu excepția cazului în care există un acord scris prealabil al părților în acest sens.

Prin accesarea acestor Termeni și Condiții, Utilizatorul/Clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a website-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor/Contractului.

 

 1. Garanția de conformitate

Produsele care fac obiectul comercializării prin intermediul magazinului online sunt produse noi, care nu prezintă defecte.  În cazul în care Produsele prezintă totuși defecte, Vânzătorul va fi responsabil pentru acestea.

Te rugăm să acorzi atenție culorilor Produselor și să iei în considerare faptul că, datorită setărilor propriului calculator/dispozitiv electronic, anumite culori reale ale Produselor livrate pot prezenta diferențe față de ceea ce a afișat calculatorul/dispozitivul electronic personal la momentul efectuării Comenzii. Aceste diferențe nu pot fi considerate neconformități.

Garanția de conformitate expiră după 2 ani de la data livrării produselor.

15.1. În cazul în care Produsele prezintă defecte, constatate în termen de cel mult 2 zile lucrătoare de la livrare sau intervenite în perioada de garanție, stabilită conform legii române, te rugăm să ne adresezi o reclamație transmisă prin e-mail la adresa contact@bonucci.ro sau prin apel telefonic la numarul de telefon disponibil pe site și să returnezi Produsele, conform procedurii arătate în acești Termeni și Condiții.

Dacă vânzătorul este vinovat și produsul reprezintă defect Returul transmis prin email sau telefon este total gratuit. În cazul în care Clientul alege o altă metodă de livrare a returului, costul transportului va fi suportat de Client și nu va fi rambursat de către Vânzător.

15.2. În cadrul reclamației transmise te rugăm să furnizezi numărul comenzii la care faci referire, numele și adresa împreună cu o scurtă descriere a motivului returului.

15.3. Vânzătorul va examina plângerea în 14 zile și va informa Clientul despre rezultat.

În cazul în care se constată reclamația ca fiind întemeiată, pentru Produsele cu defecte îți vom restitui Prețul împreună cu taxele de livrare (dacă au existat atunci cand s-a livrat comanda), în termen de 14 (paisprezece zile) de la soluționarea reclamației.

În cazul în care reclamația va fi considerată ca neîntemeiată, îți vom returna Produsele, însoțite de o notă care explică faptul că plângerea a fost găsită neîntemeiată, fără vreo altă obligație din partea noastră.

În caz de rambursare se vor aplica în mod corespunzător prevederile din acesti Termeni și Condiții.

15.4 Fiecare achiziție de pe site-ul nostru este însoțită de dovada achiziției, factura atașată in colet (la cererea clientului) sau primita pe e-mail in Mod Automat. Dacă clientul nu reușește să intre în posesia facturii de achiziție avem rugămintea să ne transmiteți acest lucru prin mail, telefon, WhatsApp și în cel mai scurt timp un operator Bonucci.ro vă va pune la.dispozitie documentul solicitat. De asemenea, clientul are opțiunea de a descărca factura din contul de client. Bonucci.ro nu este responsabil pentru furnizarea datelor incorecte de către Client

 

 1. Comentariile si recenziile utilizatorilor pe site-ul Bonucci.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.bonucci.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Bonucci.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Bonucci.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. in cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii bonucci.ro si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde. utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa contact@bonucci.ro

 

 1. Abonarea si dezabonarea la Bonucci Newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.bonucci.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. mesajele trimise respecta legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia Romaniei si cea internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. Bonucci.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului www.Bonucci.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.Bonucci.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. in acest context, Bonucci.ro nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Bonucci.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca Bonucci.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.