Economiseste platind cu cardul - 5%

  Comanda De minim 299 lei si Beneficiezi de Livrare Gratuita!

Papuci/Slapi

Rezultate de la 1 la 100 din 171

VEZI TOATA COLECTIA DE SANDALE BONUCCI


Papuci dama sau slapi dama? Cand ai purtat ultima data o pereche de papuci dama sau slapi dama? Cu ce asociem noi acesti doi termeni? Ei bine, pentru noi, termenii de papuci dama si slapi dama inseamna confort. Pentru noi inseamna bucuria de a te simti confortabil intr-o pereche de incaltaminte, chiar si dupa 10 ore de stat jos, pe scaunul de la birou. Daca si tu asociezi aceste caracteristici cu termenii de papuci dama si slapi dama, atunci te invitam sa faci cunostinta cu cele mai confortabile modele papuci dama si spali dama. Alege o pereche pentru tine, iar daca te-ai convins, alege una si pentru o femeie importanta din viata ta.

Achizi╚Ťia ╚Ölapilor la mod─â ar trebui s─â se afle pe lista priorit─â╚Ťilor de dinainte de vacan╚Ť─â. Este o categorie important─â de achizi╚Ťionat toamna ╚Öi iarna, c├ónd visezi la ni╚Öte papuci de cas─â c─âlduro╚Öi. ├Äns─â, indiferent dac─â pl─ânuei╚Öti s─â-i por╚Ťi ├«n cas─â, sau afar─â, analizeaz─â design-ul lor. Ce este acum ├«n top?

  • ╚ślapi cu bl─âni╚Ť─â ÔÇô un must-have absolut al blogeri╚Ťelor ╚Öi celebrit─â╚Ťilor. Multe femei, care au crezut c─â, combina╚Ťia bl─âni╚Ťei cu ├«nc─âl╚Ť─âmintea de var─â este groaznic─â, ╚Öi-au schimbat p─ârerea dup─â probarea acestora. Nu doar c─â arat─â perfect pe picior, dar dau ╚Öi via╚Ť─â ├«ntregii stiliza╚Ťii ╚Öi sunt foarte pl─âcute la atingere;
  • ╚ślapi cu panglic─â ÔÇô nu ies din mod─â de c├ó╚Ťiva ani. ╚śi nu vorbim aici despre o panglic─â mic─â, ci despre un element mare ╚Öi expresiv, accesorizat deseori cu paiete sau crampoane. Uneori astfel de ╚Ölapi au un material, care imit─â o panglic─â legat─â ├«n locul unei benzi transversale.
  • ╚ślapi pe platform─â ÔÇô de╚Öi sunt femei, c─ârora mersul pe ╚Ölapii cu platform─â li se poate p─ârea o art─â greu de st─âp├ónit, este greu de rezistat impresiei, pe care o creeaz─â. Picioarelor, datorit─â unui toc gros de c├ó╚Ťiva centimetri, confer─â un aspect suplu. ╚ślapii pe platform─â sunt de ne├«nlocuit mai ales atunci c├ónd por╚Ťi fuste lungi, nefiind ├«nalt─â.

Uit├óndu-te la categoriile de mai sus deja ╚Ötii, c─â trebuie s─â te g├ónde╚Öti la ╚Ölapi ca la ceva mai mult dec├ót o ├«nc─âl╚Ť─âminte sport tipic─â, care este bun doar pentru plaj─â sau piscin─â. De╚Öi arat─â foarte bine ├«n stiliza╚Ťiile lejere,  de mult mai mult─â popularitate se bucur─â ╚Ölapii elegan╚Ťi de dam─â. ├Än combina╚Ťie cu rochiile eterice, fuste mulate sau colan╚Ťi creeaz─â un look, care nu este banal, pentru zilele mai calde din an. ╚Üine minte, c─â design-ul original nu exclude confortul de purate, care este at├ót de important pentru femeile active. ╚ślapii de dam─â se ╚Ťin foarte bine de picior ╚Öi nu cad de pe acesta.