Papuci dama sau slapi dama? Cand ai purtat ultima data o pereche de papuci dama sau slapi dama? Cu ce asociem noi acesti doi termeni? Ei bine, pentru noi, termenii de papuci dama si slapi dama inseamna confort. Pentru noi inseamna bucuria de a te simti confortabil intr-o pereche de incaltaminte, chiar si dupa 10 ore de stat jos, pe scaunul de la birou. Daca si tu asociezi aceste caracteristici cu termenii de papuci dama si slapi dama, atunci te invitam sa faci cunostinta cu cele mai confortabile modele papuci dama si spali dama. Alege o pereche pentru tine, iar daca te-ai convins, alege una si pentru o femeie importanta din viata ta.

Achiziția șlapilor la modă ar trebui să se afle pe lista priorităților de dinainte de vacanță. Este o categorie importantă de achiziționat toamna și iarna, când visezi la niște papuci de casă călduroși. Însă, indiferent dacă plănueiști să-i porți în casă, sau afară, analizează design-ul lor. Ce este acum în top?

  • Șlapi cu blăniță – un must-have absolut al blogerițelor și celebrităților. Multe femei, care au crezut că, combinația blăniței cu încălțămintea de vară este groaznică, și-au schimbat părerea după probarea acestora. Nu doar că arată perfect pe picior, dar dau și viață întregii stilizații și sunt foarte plăcute la atingere;
  • Șlapi cu panglică – nu ies din modă de câțiva ani. Și nu vorbim aici despre o panglică mică, ci despre un element mare și expresiv, accesorizat deseori cu paiete sau crampoane. Uneori astfel de șlapi au un material, care imită o panglică legată în locul unei benzi transversale.
  • Șlapi pe platformă – deși sunt femei, cărora mersul pe șlapii cu platformă li se poate părea o artă greu de stăpânit, este greu de rezistat impresiei, pe care o creează. Picioarelor, datorită unui toc gros de câțiva centimetri, conferă un aspect suplu. Șlapii pe platformă sunt de neînlocuit mai ales atunci când porți fuste lungi, nefiind înaltă.

Uitându-te la categoriile de mai sus deja știi, că trebuie să te gândești la șlapi ca la ceva mai mult decât o încălțăminte sport tipică, care este bun doar pentru plajă sau piscină. Deși arată foarte bine în stilizațiile lejere,  de mult mai multă popularitate se bucură șlapii eleganți de damă. În combinație cu rochiile eterice, fuste mulate sau colanți creează un look, care nu este banal, pentru zilele mai calde din an. Ține minte, că design-ul original nu exclude confortul de purate, care este atât de important pentru femeile active. Șlapii de damă se țin foarte bine de picior și nu cad de pe acesta.