Vezi noile modele din colectia de toamna - ghete din piele naturala.

Iubim ghetele! Pentru stil, caldura, rezistenta, sau pentru sentimentul de siguranta oferit. Indiferent de motivul pentru care iti plac, nu poti nega atractia fata de ghetele din piele. Iarna, in special de Craciun, e momentul in care simtim dorinta de a ne incalta cu o pereche superba de ghete dama din piele. Dar cum decidem care sunt cele mai bune pentru noi, cand sunt atatea modele?

Oferta de incaltaminte pe care ti-o oferim este selectata avand in vedere atat aspectul, cat si confortul piciorului tau, mai ales cel termic. Din acest motiv, ghetele pe care le gasesti pe site sunt fie imblanite, fie captusite, pentru ca picioarele tale sa fie mereu calde. Mai mult decat atat, oferim si variante din piele naturala intoarsa, care retin mult mai bine caldura.

In functie de preferinte, poti alege o inaltime a talpii mai mare sau mai mica, ori chiar o pereche de ghete cu platforma, care va fi mereu la moda. Avem grija si de confortul tau la incaltare. Astfel, am inclus atat ghete mai lungi, cat si unele mai scurte, chiar fara siret, care pot fi incaltate foarte usor si rapid.