OFERTA NOASTRĂ DE SABOTI CU TOC PENTRU VARĂ ȘI NU NUMAI

Sabotii din oferta noastră reprezintă o multitudine de modele, culori, tipuri și mărimi, printre care vei găsi, cu siguranță, un model ideal pentru tine. În afară de papucii clasici pentru tine îți propunem, de asemenea, modele puțin mai excentrice, pe tocuri groase cu sclipici, cu diferite culori de blăniță sau crampoane. Le poți purta sub diferite forme. Cu siguranță vor da viață fiecărei stilizații.

În afară de papucii eleganți de damă, poți cumpăra la noi modele pentru casă, care sunt ideale în timpul relaxului, muncii în grădină sau grătarului. În acest rol funcționează foarte bine modelele cu panglici și blăniță. Când vine toamna, schimbă încălțămintea descoperită cu una acoperită, papuci de casă cu un animal print comic.

Dacă și tu crezi la fel ca noi, că papucii de damă ar trebuie să fie, în special, stilate și confortabile, cumpărăturile la Bonucci îți vor face multă plăcere. Alege dintre zecile de modele de încălțăminte la prețuri atractive și așteaptă, până îți vor fi livrate direct la ușa ta.