SANDALELE DAMA CU TOC SUBTIRE SUNT LA MODA?


Dacă ești la curent cu trendurile actuale, probabil că ai observat deja că acum pe podiumuri și pe străzi domină trendul sandalelor cu toc subtire in diferite culori. Acesta constă în a purta culori vii pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit. E greu să nu zâmbești când privești o asemenea explozie de culori! La Bonucci, credem, de asemenea, că este important să adaugi un strop de culoare în viața ta, motiv pentru care îți oferim sandale cu toc subtire într-o varietate de culori: roz, verde, albastru și cea mai la modă culoare din acest sezon - lila. Pentru fanii stilurilor mai deosebite, avem ceva special: sandale cu toc subtire cu imprimeuri. Acest tip de încălțăminte sunt o modalitate excelentă de a-ți amplifica look-ul și de a-i da un plus de eleganță - sandalele dama sunt perfecte pentru acest lucru! Descoperă câte de multe culori de sandale elegante dama avem în ofertă și alege-ți preferatele!


Sandalele cu toc stiletto sunt sandale de ocazie. Baretele pot fi dispuse clasic sau creativ, iar texturile lor sunt fine, au tonuri aurii sau reflexe metalizate, reflectă eleganţă, dau un plus de glam şi îţi conferă un aer stilat, rafinat sau sofisticat. Nu ocolesc tonurile cromatice subtile şi delicate, dar nici designul opulent, cu accente excentrice.

Sandalele elegante s-au născut într-o clipă de graţie: când eleganţa a făcut cu ochiul confortului, iar extravaganţa a făcut clandestin jocurile în contul feminităţii. Totul numai pentru zâmbetul împlinit al unei femei.