SANDALE FĂRĂ TOC DE DAMĂ – PENTRU FIECARE ZI DE VARĂ

Mergi la o plimbare în centrul orașului? Sau poate plănuiești o excursie la lac sau la plajă? O întâlnire romantică cu o persoană dragă într-o zi de iulie? Acestea sunt doar câteva dintre situațiile în care sandalele fără toc vor fi alegerea excelentă. Dungile subțiri și elegante îți vor înfășura piciorul, îl vor slăbi optic, iar croiala îți va conferi ușurință în stil. Iată de ce sandalele fără toc se potrivesc aproape oricărei ținute pentru zilele calde și însorite. Poartă-le cu pantaloni scurți și bluze, precum și rochii florale aerisite, salopete elegante și ținute sportive. Te vei simți întotdeauna încrezătoare - mai ales că cele mai la modă stiluri te așteaptă în colecția Bonucci.ro

SANDALE JAPONEZE SAU ROMANE?

Sandalele fără toc pentru damă au multe nume. Caracteristica lor comună este, desigur, un design „deschis” și o talpă plată. Cu toate acestea, acest lucru nu limitează deloc posibilitățile designerilor! De aceea, în gama sandalelor noastre vei găsi modele cu un design foarte divers – modeste și elegante, precum și mai nebunești și îndrăznețe. Pe care le vei alege? Decizia este în întregime a ta!

Îți recomandăm în special sandale cu japoneze – nu numai cele din versiunea de plajă, ci și cele pentru oraș. În combinație cu o rochie subtilă sau pantaloni scurți, vor arăta grozav. Și dacă ești în căutarea unui clasic cu o întorsătură modernă, aruncă o privire la sandalele romane – inspirate din stilul Imperiului Roman, dar într-o versiune complet nouă. Dungi multicolore, jeturi, accesorii fanteziste – toate atrag atenția. Poți alege, de asemenea, sandale care vor ajunge până la mijlocul gambei sau mai sus – subțiază picioarele și adaugă un caracter sofisticat ținutei.

Ce soluție vei alege? Verifică și comandă acum, astfel încât să fii pregătită pentru orice provocare de vară!