SANDALE DAMA

Plănuiești deja cumpărăturile fierbinți de vară? A venit timpul, să verifici și să reînnoiești garderoba înainte de noul sezon. De pe lista must have pentru vară nu pot lipsi, bineînțeles, sandale dama. Aceasta este încălțămintea standard, pe care o porți aproape pe tot parcursul concediului și a vacanței. Sunt confortabile și moderne, și mai ales, în trend. Așa sunt sandalele femei ideale, pe care le vei găsi în magazinul nostru. Propunem doar cele mai stilate combinații de culori și detalii. De aceea ne putem lăuda cu un asotiment vast, dar atent selecționat al încălțămintei de damă. Printre ele se află modele tinerești cu șireturi și franjuri, sandale cu degete acoperite, coturne, sandale cu toc înalt, încălțăminte romană – multitudinea de fasoane și culori, care vor impresiona fiecare fashionistă.

SANDALE CU TOC CONFORTABILE ȘI MODERNE

Te afli în fața dilemei, ce încălțăminte să cumperi pentru vară? Bineînțeles, trebuie să îți iei câteva perechi de sandale dama, pentru diferite ocazii. Ține minte, că întotdeauna trebuie să fie confortabil și la modă – o combinație ideală, dacă vrei să te simți bine indiferent de circumstanțe. În drumeție, la lac, în grădina de lângă casă – picioarele tale vor face furori, dacă te vei încălța în sandale dama. Starea ta de bine va fi și mai bună, când nu doar statul, dar și mersul în ei va fi o plăcere.

SANDALE DAMA SPORT SAU ELEGANTE

Vara este un timp excelent pntru a face mai multă mișcare. Când nu ești la servici și nu te opresc treburile casnice, îți petreci cu plăcere timpul afară. Pentru plimbare, joaca cu copilul în lada cu nisip, excursii la lac, întâlniri cu prietenii alegi încălțăminte confortabilă, care respiră. Alegerea unor sandale dama potrivite este importantă și atunci când mergi în excursie în afara orașului. Acolo, drumulețe lăturalnice și poteci stâncoase nu va funcționa încălțămintea elegantă, sandale cu toc gros țelul este unul singur – trebuie să fie confortabil și la modă. De aceea alegi teniși sau încălțăminte mai descoperită, care îți asigură libertatea de acțiune, o ventilare optimă a piciorului și un aspect atractiv.

Vara la oraș și în afara orașului – în funcție de ocazie, ar trebui să ai cel puțin două perechi de încălțăminte. Sandale sport pentru drumeții și activitate de zi cu zi în teren și sandale dama elegante. Încălțămintea precum sandalele dama cu toc și platormele vor funcționa foarte bine la ocazii familiare, întâlniri cu prietenii și alte evenimente în aer liber, de care este plină vara.

OFERTA NOASTRĂ DE SANDALE CU TOC PENTRU VARĂ    

Oferta noastră de sandale femei reprezintă răspunsul pentru nevoile femeilor de orice vârstă. De aceea modelele încălțămintei pentru vară, pe care le propunem, reprezintă răspunsul pentru diferite nevoi. Cauți o pereche deosebită pentru o ocazie specială, cum ar fi nunta sau un eveniment în aer liber? Verifică modelele de sandale dama cu toc gros sau pe toc subțire. Vrei să creezi un look de plajă pentru vacanță la mare? Încălțăminte cu șireturi și franjuri sau sandale cu accesorii se vor înscrie perfect în outfitul de vară. Pentru cei activi am pregătit o colecție a sandalelor sport – fără toc, cu barete largi, care țin piciorul stabil. Arată foarte bine în timpul excursiilor, dar și ca element al unui outfit casul de zi.

Oferta clasică am construită pe baza încălțămintei de vară mai puțin populare. O opțiune interesantă sunt sandalele cu degetele acoperite, așa-numitele peep toe, cu o mică deschidere. De asemenea încălțăminte în stil rock, indiană sau pin-up își vor găsi admiratoare printre fashioniste.

Magazinele online reprezintă cel mai bun loc pentru cumpărături de vară rapide și ieftine. Sandalele cu toc, pe care le propunem, sunt disponibile în diferite versiuni și culori. Poți alege varianta din gumă, catifea, lăcuit sau din material sintetic de înaltă calitate. Îți poți alege tipul închiderii și stilul tocului. Toate acestea, pentru ca la Bonucci să-ți găsești sandalele dama elegante, pe care le cauți!