Peste gleznă, până la gleznă, cu legare, fără legare? Negre, maro, roșii? Botinele sunt soluția perfectă pentru fiecare femeie. Sunt potrivite atât pentru primăvară, cât și pentru toamnă. Există o mulțime de stiluri și croieli. Cum să le alegem pe cele care ni se potrivesc perfect?

Botine stilate

Încălțămintea pentru femei are multe funcții - ar trebui să se încadreze în tendințele actuale, să se potrivească cu restul garderobei și ... să ne modeleze figura! Cea bine aleasă ne poate face silueta mai suplă, alungi picioarele sau reduce câțiva centimetri la talie.

Dacă suntem proprietarele unor picioare foarte subțiri, botinele sunt o soluție perfectă pentru noi. Acestea lărgesc optic și ascund defectele siluetei. Blănița sau decorațiunile suplimentare vor influența pozitiv efectul optic. Ușor ridicați, finisați deasupra gleznelor, cu tocuri moderat groase, vor fi perfecte cu o rochie sau o fustă.

Botine pentru fiecare ocazie!

Botinele sunt soluția perfectă care funcționează excelent atât la o întâlnire romantică în combinație cu o rochie sexi , precum la serviciu la niște pantaloni eleganti și o jacheta. Avantajul lor indubitabil este, mai ales, diversitatea. Botinele există în sute de modele diferite - de la tocuri senzuale și elegante, până la botine cu blăniță și versiunea sport pe o platformă plată. Pot fi din piele, cu șireturi, din piele de căprioară - indiferent dacă îmbrăcăm blugi sau o fusta cu decorațiuni, acestea vor fi o completare perfectă a întregii stilizări.

Botine stilate pentru fiecare anotimp

Încălțăminte șic și foarte feminină pentru toamnă și iarnă. Botinele confortabile cu toc plat sunt un accesoriu elegant pentru stilizările mai libere. Dacă vrei să-ți subliniezi punctele forte și să farmeci pe toată lumea cu sex-appeal, pune-ți botine sexy pe tocuri inalte , care vor face silueta mai suplă și vor sublinia formele sexi. În gama bogată și variată de botine pentru femei de la bonnuci, vei găsi, cu siguranță numeroase modele care se potrivesc cu garderoba ta. Caracterul lor universal va răspunde așteptărilor chiar și celor mai pretențioase adoratoare de modă și stil.